Kuva vuodelta 1929, se on otettu seminaarilaisten illanvietossa, jossa esitettiin ohjelma "Puusepän sällit". 1920-luvulla vallinnut
vapautumisen ilmapiiri on löytänyt tiensä seminaariin, kaikki puusepän sällit ovat miesopiskelijoita.

Tapahtumat

Lempiklupi 2014

Lemmen Riihi iltamineen kun on ohi, mutta kesää ja rakkautta vielä jäljellä, on aika Karkeen pistää klupi pystyyn!

Se tapahtuu lauantaina 30.8.2014.

Riihi-iltamien lemmentäyteinen päätösklupi on eläväinen ja järjestetään kahdessa paikassa. Se alkaa Riihessä klo 17.00 ja retkeilee sitten Vakiopaineeseen klo 19.00.

Matkan varrella on mahdollisuus seurata monenlaisia esityksiä, osallistua niihin ja tuoda näytille omaakin perinnettä: Lemmekäs iltama on tulvillaan hauskuutta, soittoa, tanssia, sirkusta, ja mikä parasta, lava on vapaa juuri sinulle, kun historian ensimmäinen Karkee ry:n Open Stage valtaa Vakiopaineen lavan. Lysti on vieläpä ilmaista!

Ohjelmassa:

17:00 Päivätanssit Riihessä

Mikäpäs hauskempaa kuin aloittaa ilta Jyväskylän vanhimmassa rakennuksessa humpaten, valssaten ja tanhuten! Ota kaverisi mukaan ja tule tutustumaan Riihen historialliseen hirsitunnelmaan. Teitä tanssittaa Karkeen Humppaorkesteri. Tarjolla pullaa ja kukkamekkoja!

Humpan päälle vähän sirkusta: Riihen osuuden lopettaa Circus Uusi Maailman esitys: Oi tuu love - Devoluutio.

19:00 Open Stage Vakiopaineessa

Tule paikalle ja tuo esityksesi mukanasi! Lava on vapaa tanssille, laululle, soitolle, improlle, mitä vain keksit. Esitykset noin 2-3 numeroa/esiintyjä. Voit ilmottautua paikan päällä tai etukäteen Kulttuuriyhdistys Karkeelle.

Vakiopaineessa järjestetään myös viime kevään klupilla suosiota niittänyt rusettikatrilli / "huutomakrilli", jossa kaikki halukkaat pääsevät yhteistanssin pyörteisiin luottokumppaninsa tai uuden tuttavuuden kanssa.

Illan päättää ihana ja menevä Kyllikit ja tähdenlento- orkesteri!

Tapahtumaan vapaa pääsy.

Siihen maailmanaikaan atmosfääriä asuttivat jos jonkinlaiset olennot. Oli elektrosoundeja, virtapiirejä, bittejä, skenejä
ja diippiä shittiä, aerodynaamisia muotoja, silikonia ja ponia. Maailma ei kuitenkaan ollut valmis, se kaipasi jotain.
Keväisessä metsässä hirsiseinien välistä tirisee viulunsoitto. Joku tanssii.