Kuva vuodelta 1929, se on otettu seminaarilaisten illanvietossa, jossa esitettiin ohjelma "Puusepän sällit". 1920-luvulla vallinnut
vapautumisen ilmapiiri on löytänyt tiensä seminaariin, kaikki puusepän sällit ovat miesopiskelijoita.

Tapahtumat

Karkee Jamit 29.3.2012

Karkee Jamit!

Tervetuloa kaikki kansanmusiikin ystävät ja uudet tuttavuudet ihka ensimmäisiin Karkee Jameihin!

Ilta alkaa kello 17.00 Vakiopaineen kellarissa, jossa soittamaan pääsee kaikki halukkaat, instrumentin omistavat kamuttelijat ja kamumuusikoksi halajavat. Parin tunnin soitintenkurittamistuokion vetäjinä toimii Heta Salkolahti, Sanna Natunen sekä Ulla Laukkanen.

Kello 20.00 alkaa keikka, jonka aloittaa jamittelijat. Ohjelmistossa on illan aikana opitut kappaleet. Sen jälkeen lavalle nousee folkpunkbändi, Town of Saints.

Town of Saints

Town of Saints on energistä indiefolkia soittava suomalais-hollantilainen bändi. Niin Amerikan roots-perinteestä, Skandinavian ja Irlannin kansanmusiikista kuin punkistakin vaikutteita ottava bändi on tunnettu energisestä lavaesiintymisestään ja tarttuvista kappaleistaan. Yleisöjä ympäri Eurooppaa valloittanut yhtye folkkaa tällä kertaa Vakkarissa kahdeksan hengen kokoonpanolla.

Lipun hinta: 3 euroa/ jäsenet 2 euroa

Siihen maailmanaikaan atmosfääriä asuttivat jos jonkinlaiset olennot. Oli elektrosoundeja, virtapiirejä, bittejä, skenejä
ja diippiä shittiä, aerodynaamisia muotoja, silikonia ja ponia. Maailma ei kuitenkaan ollut valmis, se kaipasi jotain.
Keväisessä metsässä hirsiseinien välistä tirisee viulunsoitto. Joku tanssii.