Kuva vuodelta 1929, se on otettu seminaarilaisten illanvietossa, jossa esitettiin ohjelma "Puusepän sällit". 1920-luvulla vallinnut
vapautumisen ilmapiiri on löytänyt tiensä seminaariin, kaikki puusepän sällit ovat miesopiskelijoita.

Tapahtumat

Karkee Jamit 10.5.2012

Kulttuuriyhdistys Karkeen huippu-jees jami-iltama tulee taas!

Ilta aloitellaan letkeästi klo 17.00 kansanmusiikkijameilla Vakkarin alakerrassa. Kaikki ovat tervetulleita musiikkitaustasta ja kokemuksesta riippumatta. Eli mukaan vaan rohkeasti! Oma soitin mukaan. Jamituokion päätteeksi kaikki soittelijat pääsevät lavalle näyttämään työnsä tuloksia.

Illan päättää tuore jyväskyläläinen kantrirock-yhtye Hearts & Flowers, joka soittaa ekan keikkansa Vakkarin lavalla tänä kyseisenä iltana klo 20.00 alkaen. Luvassa on sydäntälämmittäviä kappaleita enklannin kielellä, ihania stemmoja, rutkasti omaa näkemystä, mutta myös kunnioitusta Ameriikan juurimusiikkia kohtaan. Bändissä musioivat monessa liemessä keitetyt:

Aleksi-laulu, akustinen kitara
Jönssi- laulu, viulu, mandoliini
Sanna- laulu, piano
Heikki- lap-steel, sähkökitara
Jyrki- sähkökitara
Juho-basso
Keijo-rummut ja tarinointi


Ja nyt sitten vaan T E R V E T U L O A ! ! ! ! Kerro kaverille, ota kulta kainaloon, tartu tilaisuuteen, anna kevään tulla Karkeesti!
Liput keikalle 3€

Siihen maailmanaikaan atmosfääriä asuttivat jos jonkinlaiset olennot. Oli elektrosoundeja, virtapiirejä, bittejä, skenejä
ja diippiä shittiä, aerodynaamisia muotoja, silikonia ja ponia. Maailma ei kuitenkaan ollut valmis, se kaipasi jotain.
Keväisessä metsässä hirsiseinien välistä tirisee viulunsoitto. Joku tanssii.